RASPORED PRIJAVITE SE KONTAKT CIJENE

 

 

 

Toliko je predrasuda o baletu i sad ćemo ih sve razbiti!

Da, balet možete početi rekreativno vježbati i s 90 godina !!! smiley

Mislite da ste prestari, rekli su Vam da morate biti djevojčica i imati 4 godine

 

Čuli ste da je balet jako naporan i strog, nezdrav za tijelo i da morate biti jako talentirani? Da se na balerine viče i da su ih u školama tukli štapom

 

Zaboravite na sve to!!! 

Dođite kod nas na jedan sat klasičnog baleta. Ako vam se ne svidi i ako ne poželite doći opet i opet i opet ... ne morate platiti ni taj prvi sat! Što kažete?! Što možete izgubiti? Ništa! A možda ostvarite svoj plesni san!

 

S nama možete napraviti svoje prve baletne korake, osjetiti se kao balerina, osjetiti se kao pravi plesač! smiley Ne vjerujete? Mislite da je to nemoguće?

 

Nije moguće barem s Vama, jer mislite da ste stari, netalentirani, slabi, zakržljali, muškarac, nespretni, ružni? Sramite li se svoje nespretnosti, zgrbljenosti, ukočenosti, debljine, svog tijela?

Dobro nam došli!  Mi uživamo pretvoriti vas u graciozne labudove i labudice!  smiley I sami smo bili pačići!

 

Naše grupe su male i svakom polazniku voditelj posvećuje punu pažnju, popravljajući i pokazujući. Kod nas nema miljenika, nema "rezerviranog" mjesta u dvorani.

 

Mi ne vičemo, nismo namršteni i ozbiljni. Ozbiljno vježbamo, ali se trudimo što češće smiješiti  Što vam teže ide neka vježba, to je nama veći izazov pronaći što vas muči i pomoći vam da to savladate. Stvarno! Takvi smo.

 

Ma, dosta priče. Dođite već jednom!

 

Kako izgleda jedan trening baleta?

Za detaljne informacije kliknite na naslov i saznajte sve što vas zanima.

 

Odjeća i obuća za treninge?

Kako se treba odjenuti? Nemate novca? Smiješne su vam ''baletne suknjice''? Što, pobogu, nose muškarci? Mrzite tajice? Volite udobnost? Ili vi baš volite roze štucne i tajice?

Kliknite na naslov i pronađite odgovore na sva pitanja!