Ružni ste, neugledni, mršavi k'o kostur, okrugli k'o lopta, ...

 
... ravni k'o daska, grudi k'o baloni, grudi vam vise ili su nejednolike, guza je najvidljiviji dio Vaše anatomije, drugi se spotiču o Vaš nos, ušima stvarate propuh dok hodate, kosa Vam opada, u borama rastu jaglaci ?
 
Jednom riječju, smatrate da ste toliko oku odbojni, da nema šanse da stanete u plesnu dvoranu s desetak drugih polaznika i izložite ih naporu da Vas sat i pol moraju gledati?
 
Imamo nekoliko informacija za vas.
 
1)     jamčimo Vam da u dvorani neće biti niti jedna osoba (uključujući voditelja) koja je potpuno zadovoljna svojim izgledom i koja nema na njega ozbiljne prigovore;
2)     jamčimo Vam da to nećete stići primjetiti, jer ćete toliko biti zaokupljeni vježbanjem, pokušajem održavanja ravnoteže, slijeđenja uputa voditelja, upoznavanjem vlastitih mišića za koje niste ni znali da postoje, da nećete imati vremena gledati druge;
3)     zapravo, nećete stići pogledati ni sebe sama u ogledalo, koje je zaista golemo;
4)     a nakon par mjeseci, kad stignete pogledati ljude oko sebe, pa onda opet nakon par mjeseci kad uzmognete pogledati sebe, vidjet ćete da ni jedna stvarna ili zamišljena nepravilnost na vašem tijelu, ne utječe na ljepotu pokreta, jer ples je ono što nosite u srcu i glavi.
 
Ples je radost ,a svi je mogu doživjeti, ako pokušaju.
Dođite i pokušajte s nama vježbati i vidjet ćete da ostali polaznici i voditelji vide jedino vaš trud i vaš užitak u vježbanju.
 
A ako ustanovite da smo ružniji od vas, smijte nam se, jer volimo smjeh i kad naša pojava može razveseliti ljude, ma koji razlog za to bio.
 
"Ljepota je u oku promatrača"