Oaza plesa i pokreta

Odjeća i obuća za treninge

smiley

Nemate odjeću za balet? Smiješna vam je ta baletna odjeća? Nemate novaca? Ne znate isplati li vam se to kupovati kad možda odustanete? Sram vas je obući tajice, šlapice, rozu suknjicu?

Ne brinite. Na trening možete doći i u trenirci i debelim čarapama. Samo da vam je odjeća udobna i da ne sputava vaše pokrete. Bolje bi bilo da odjeća nije jako široka tako da voditelj lakše uoči vaše pogrešno držanje i na vrijeme vas ispravi.

A što ako se vama baš sviđaju ružičaste šlapice i tajice?  Ma, naravno da smijete doći u svojoj najružičastijoj suknjici! Vaše veselje će unijeti radost u naš studio. S guštom ćemo s vama diskutirati o nijansama roze ili duljini suknjice. No, uz to ćemo i vježbati.

A muškarci? Što da vi obučete? Pa suknjicu!!! smiley

Ma, šalimo se. Ako se ne osjećate ugodno u tajicama, obucite trenirku. Možete obući i hlače do koljena ili kopirati rukometaša Ivana Balića, koji ispod kratkih hlača uvijek nosi uske crne biciklističke hlačice. Na nogama možete nositi i debele čarape, ako ne želite vježbati u mekanim šlapama. Izbor je vaš. Ono što je preporučljivo je da ne oblačite jako široku odjeću da je voditelju lakše uočiti ako se nepravilno držite ili izvodite vježbu.

 

Slijedite nas na Facebook-u

Facebook

Anketa

Plešete li?